MAT FRA NORGE
MAT FRA NORGE

Mat fra Norge

Nytt nummer i salg fra 17.november
Nytt nummer i salg fra 17.november
Nyt den mørke årstiden frem mot jul - som skapt for langsom mat.
Innbakt svineknoke
Innbakt svineknoke
En hel svineknoke får putre i vørterøl, og resultatet blir en smaksbombe av usedvanlig mørt svinekjøtt og søtlig, fyldig malt.
Tomatgilde
Tomatgilde
Det var en gang norske tomater var omtrent like uspiselige som de hollandske. Blekoransje, steinharde og best egnet som uspiselig pynt på et smørbrød med persilledusk. Så skjedde det noe.
Slik tilbereder du lammelår
Slik tilbereder du lammelår
Hvis du tar deg tid til å fjerne nøkkelbenet, ser lammelåret finere ut og det er lettere å skjære opp i pene skiver.
Grove påstander
Grove påstander
Gi oss i dag vårt daglige brød - bakt med enzymer, emulgator og herdet fett. Så vil det holde seg mykt lenge.
Brunostelskere - elsk i vei
Brunostelskere - elsk i vei
Hva er det igjen av den norske folkesjelen når brunostsalget stuper? Når fiskebollene byttes ut med taco, og Northug er like opptatt av poker som av ski?
Norsk, norskere, norskest
Norsk, norskere, norskest
Det finnes ikke bedre turproviant enn fenalår – og sauens bakdel kan med fordel nytes som småmat og i salater.
Vann-vittig moro med sous vide
Vann-vittig moro med sous vide
Restaurantene har brukt teknikken i årevis. Er du klar for å tilberede maten din i vannbad? Mat fra Norge har testet maskinen som lar deg lage mat med sous vide.