Vilt

Vilt

Artikler om Vilt

Tilbehør til viltmiddagen
Deilige sauser, marinader og grønnsaker som passer ypperlig til høstens viltfangst.
Nei til tamme viltviner
Favorittvinen til Dracula? Trolig Crozes-Hermitage. Blodvinen. Med en eim av norsk fjellheim. Passer til et rypebryst, ja.
Lørdagsmiddag med vilt
Imponer med en deilig middag med hjort, elg eller reinsdyr.
Vin til vilt
Her får du tips om de virkelig gode viltvinene.
Helt vilt
Fra jeger-macho til gourmet-chef: Fem lekre viltmiddager til gutta med hår på brystet.
Gode viner til vilt
Vill, villere, villest - gode viner til vilt.
Helt vilt!
Elg, hjort, prisbelønt ost og svigermorplukket tyttebær står på bordet.
Storvilt fra havet
Våg deg hval til middag.
Litt vilt
Sørafrikansk vin-match til både biff, taco og burger.
Helt vilt
På "asparges-safari" i Kroatia.
Fritt vilt III
Bare hjort er hjort, men en høyspent steik kan lures til på så mange vis.
Norsk, vilt og grenseløst
Til eksklusive råvarer, som vi kanskje har tint med egne hender, skal vi selvsagt ha eksklusive drikker.