Fritert biff

Fritert biff

ca. 60 min
ca. 60 minutter
Middels
Her er vi i det klassiske sørøstasiatiske kjøkkenet. Litt szechuan, litt thai. Biffkjøtt (lam, svin eller kylling kan også brukes) panert på asiatisk vis med maisenna – og servert med nudler og en saus med sting. Har du szechuan-pepper kan du svært gjerne knuse den og bruke i stedet for frisk chili.

Skjær kjøtt i «staver».

Rasp ingefær, hakk chili og hvitløk og varm opp i kasserolle sammen med sukker og eddik, sesamolje og soyasaus. La koke til det tykner.

Kok nudler etter anvisning på pakken.

Salt kjøttet og vend det og staver av gulrot i maisennaen.

Wok i nøytral olje under omrøring i noen minutter.

Tilsett ingefær-/chiliblandingen og nudlene og bland alt skikkelig sammen.

Dryss over wasabi/sesamfrø-krydder og fersk koriander før servering.

Anbefalte viner

Rødvin
5
Kr. 139,90
Rødvin
6
Kr. 189,90
Rødvin
6
Kr. 139,90

Kommentarer