Bløtkake

Bløtkake

ca. 60+ min
ca. 60+ minutter
Lett

Del kakebunnen i tre.

Pisk kremfløte og sukker stivt.

Legg den nederste delen på et kakefat. Ha på jordbærsyltetøy og smør utover.

Ha deretter på pisket kremfløte.

Legg på en ny bunn og smør på ett nytt lag med syltetøy. Ha på pisket kremfløte og bre utover.

Legg på den siste bunnen og ha pisket kremfløte på toppen.

Smør jevnt utover.

Ha resten av kremen i en sprøytepose og sprøyt krem opp langs kanten på kaken.

Sprøyt deretter rosetter rundt kanten på toppen.

Lag gjerne et mønster oppå (se bildet) og pynt med frisk frukt.

Sukkerbrød

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen.

Stek i smurt form (rund form, ca. 24 cm i diameter) på 160 grader i 45 minutter.

Avkjøl sukkerbrødet på rist.

Anbefalte viner

Kommentarer