Middag med spekeskinke

Server frittata med spekeskine og en grønn salat - lett og god middag. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Synøve Dreyer.)

Middag med spekeskinke

Salt og godt – prøv en av disse seks middagsoppskriftene med spekeskinke.
Av: 
Pia Cecilie Lund
Publisert
01.01.2014 - 07:45

Spekeskinke gjør seg også godt utenfor spekefatet. Her har vi funnet frem til seks forskjellige måter du kan lage gode hverdagsmiddager med spekeskinke på.

Bruschetta kan godt bli middag, server den med kyllingfilet og spekekskinke. En sprek matsalat ser fantastisk ut, og smaker godt - lag en med skinke og kinakål. En enkel pizza laget på tortillalefser er også ypperlig toppet med spekekinke, mozzarella og pesto.

Du kan lage uendelige varianter av risotto, prøv en med spekeskinke, røkelaks og asparges. Eller prøv en frittata med spekeskinke,  parmesan og cherrytomater. Vil du ha noe skikkelig varmende, prøv deg på hvitløksgratinerte reker med spekeskinke og server med godt brød og grønn salat ved siden av.

Kommentarer