Bak dine egne knekkebrød

Prøv deg på hjemmelagde, grove knekkebrød. (Foto: Opplysningskontoret for brød og korn/Nadin Martinuzzi.)

Bak dine egne knekkebrød

Prøv en av disse seks oppskriftene på brød med knekk.
Av: 
Pia Cecilie Lund
Publisert
30.03.2014 - 07:00

Knekkebrød gjør seg godt til frokost eller i matpakken – vi har også funnet frem noen andre oppskrifter på sprø brød, som kanskje passer bedre som en liten apetittvekker eller som tilbehør til en varm suppe eller frisk salat.

Prøv deg på runde eller grove knekkebrød, eller et knekkebrød fullt av havregryn, havrekli, sesamfrø, solsikkekjerner og linfrø.

Som en aperitif eller som tilbehør til salat eller supper, kan du lage ostestenger eller brødpinner med sesamfrø.

Kommentarer